RUT-avdrag

Tänk på att du kan göra RUT-avdrag för många skötselarbeten!
Läs mer hos Skatteverket

Trädgårdsskötsel Enköping, Uppsala, Västerås | Grenwerk

Trädgård

Behöver du hjälp med trädgårdsskötsel, trädgårdsdesign och anläggning? Har du träd som behöver beskäras eller vill du att vi hjälper dig att styla din trädgård inför en försäljning? Vi riktar oss till dig som privatperson, företag och bostadsrättsföreningar. Välkommen att kontakta oss om trädgårdsskötsel i Enköping, Bålsta, Uppsala och Västerås med omnejd!

Trädgårdsskötsel

Trädgården behöver vård och omsorg för att bli en plats som kan skänka de som vistas där en känsla av välbefinnande. Vi kan hjälpa dig med den kontinuerliga skötseln eller med enstaka insatser såsom:

  • vår-och höststädning
  • plantering, vattning och ogräsrensning
  • jordförbättring
  • häckklippning
  • beskärning av buskar och träd
Många skötselarbeten är berättigade till RUT-avdrag vilket sänker kostnaden avsevärt.

Planering av trädgårdsskötsel

För dig som vill ha hjälp med en planering för vad som behöver göras i din trädgård och när, kan vi hjälpa dig att skriva en skötselplan för just din trädgård.

Trädgårdsdesign och anläggning

Vill du förändra din trädgård eller har du just "blivit med trädgård" och vill skapa den gröna miljön du har drömt om, men vet inte var du ska börja? Oavsett utgångspunkt hjälper vi dig utefter dina behov.

Kontakta oss för ett hembesök där vi går igenom dina funderingar och önskemål. Från det går vi vidare på det sätt du önskar; med en enklare idé-skiss med växtförslag alternativt en mer detaljerad planteringsplan med en växtlista där vi anger växterna men svenskt och latinskt namn, bilder och antal angivet. Självklart hjälper vi dig gärna hela vägen från idé till färdigt resultat.

Trädbeskärning

Har du gamla, knotiga äppelträd som behöver underhållbeskäras? Eller unga träd som kräver uppbyggnadsbeskärning för att bilda en stark och välutvecklad krona?

Vi utför fruktträdsbeskärning under vårvintern samt under JAS-perioden (juli, augusti, september). Kontakta oss för tidsbokning, ett hembesök där du kan få ett kostnadsförslag eller om du har andra frågor.

Styling av trädgård inför försäljning

Ska du sälja en fastighet? En vacker trädgård höjer värdet på din fastighet och bildar den yttre ramen till ditt hus. Det är trädgården du möter först och där du skapar dig ett första intryck.

Vi hjälper dig gärna att snygga till och styla din trädgård inför visning och försäljning.

802