Trädgårdskurser Västerås, Uppsala, Enköping, Bålsta | Grenwerk

Kurser inom trädgård och blomster

Grenwerk anordnar kurser och workshops inom ämnet trädgård och blomster. Vi kan också skräddarsy enstaka kurstillfällen för en enskild grupp runt ett tema som ni själva väljer. Välkommen att kontakta oss för mer information och anmälan till våra trädgårdskurser!

Våra kurser inom trädgård och blomster

Vi erbjuder både öppna kurser och möjlighet att boka in en enskild grupp för en egen kurs med önskat tema. Kanske något för kompisgänget, kollegorna eller möhippan som vill göra något kul och kreativt tillsammans?

Exempel på teman för kurser:

  • Lär dig binda en bukett
  • Arrangera sommarblommor i en hållbar plantering
  • Komponera en lyckad perennrabatt
  • Beskär ett nyplanterat äppelträd för långlivat resultat.

Höstens kurser


Adventskransar och utomhusdekorationer

Advent står för dörren och med det vaknar lusten att göra en vacker, välkomnande krans att hänga på dörren och dekorera förstukvisten eller uteplatsen. I glögg- och granrisdoft får du lära dig grunderna i hur du själv binder och dekorerar en vacker krans och skapar dekorationer att njuta av utomhus. Allt material samt gott fika ingår i kursavgiften.

Dag och tid: 22 november kl 14-17

Kursavgift: 750 kr

Plats: Grenwerk's blomsterverkstad i Biskopskulla, Håmsta (ca 13 km utanför Enköping)


Julens gnistrande buketter och dekorationer   

I adventstid, med julen för dörren stänger vi in oss i verkstaden och skapar för julens bord och fester! Bland kottar, ris, grenar och pynt går vi igenom grunderna för hur man med floristens teknik binder en vacker bukett samt gör en dekoration/arrangemang som får pryda julens vackert dukade bord! Allt material samt gott fika ingår i kursavgiften.

Dag och tid: 6 december kl 14-17

Kursavgift: 850 kr

Plats: Grenwerk's blomsterverkstad i Biskopskulla, Håmsta (ca 13 km utanför Enköping)

Anmälan till trädgårdskurser

Du anmäler dig via mail till: erika@grenwerk.se. Ange vilken kurs och vilket datum du vill anmäla dig till samt namn, adress och telefonnummer.Vi svarar med en bekräftelse och vidare information om kursen. Minst antal deltagare för att kursen ska genomföras: 5 personer, max 10 pers.

804